Beheren, service, onderhoud en monitoring

Onze diensten

Beheer zonneparken

Wij kunnen uw zonne-energiepark beheren, waaronder de rapportage aan aandeelhouders en banken, contractmanagement, administratie, boekhouding etc. Met onze expertise en ervaring op dit gebied kunnen wij u ook van dienst zijn voor uw zonne-energie installatie(s).

Investeren in zonneparken

Zowel ecologisch als economisch is investeren in zonnestroom een goede zet. Voor we de installatie plaatsen, bestuderen we een aantal belangrijke aspecten. We bekijken de lokale instralinggegevens, we raadplegen de stroomtarieven en we gaan de wettelijk vastgelegde steunmaatregelen na. Zo slagen we erin om altijd aantrekkelijke rendementen met een laag risico aan te bieden.

Door onze zonnestroomsystemen zelf te ontwikkelen en door onze projectgerichte aanpak, staan we garant voor een hoog opbrengstniveau en maximale garanties.

Dankzij ons efficiënt systeemontwerp blijven de systeemverliezen tot een minimum beperkt. Maar er is meer. Als u dat wenst, stellen we een financieringsplan op. Ook het beheer van uw installatie kan u aan ons toevertrouwen. Na de inbedrijfstelling blijven wij namelijk verantwoordelijk voor de monitoring en service.

SolarAccess investeert altijd mee in de parken. Zo bestaat er geen twijfel over dat we dezelfde belangen dienen als de investeerders en kredietverschaffers. In de financiële wereld zijn we dan ook een gereputeerde en betrouwbare partner.

Indien u interesse heeft in een participatie in een van onze zonne-energie parken, wij zijn u graag van dienst.

Service, onderhoud en monitoring

Monitoring

Het dagelijks monitoren van uw installatie. Dagelijks worden door ons honderden installaties gemonitord, alle installaties worden elke 15 minuten geanalyseerd.

Preventief onderhoud

Periodiek is preventief onderhoud aan uw installatie noodzakelijk. Wij beoordelen twee keer per jaar de gehele installatie.

Interventies

Voor interventies kunnen wij tegen gereduceerd tarief het noodzakelijke onderhoud uitvoeren.

Vervanging materialen

Gedurende de garantieperiode wordt met deze optie de materialen door ons vervangen. Uiteraard kan dit ook na de garantieperiode worden verzorgd.

Reinigen van de zonnepanelen

Bij vervuiling kunnen wij de zonnepanelen professioneel en veilig voor u reinigen.

Rapportage

Periodiek ontvangt u afhankelijk van de gekozen optie een rapportage over de voortgang van uw installatie.

Vraag een quickscan aan

Referenties