Hoogwaardige zonne-energie installaties

Onze werkwijze

SolarAccess heeft een ervaren team van deskundige vakmensen om kwalitatief hoogwaardige zonne-energie installaties te realiseren en is meer dan 14 jaar actief in de zonne-energie. Om u een duidelijk beeld te geven van het proces vindt u hieronder de belangrijkste stappen:

1. Dak scan

Wij scannen uw dak op oppervlak (m2), schaduw en obstakels doormiddel van google maps. Zodoende kunnen wij inschatten of het voor u interessant is om zonnepanelen op uw locatie te plaatsen.

2. Offerte

Wij maken een passende offerte voor uw waarbij u niet hoeft te investeren in het systeem en wel uw organisatie kan verduurzamen. De groene stroom die wordt geproduceerd kunt u afnemen tegen een energietarief die lager is dan aan uw tarief voor nu en voor in de toekomst gedurende de gehele looptijd.

3. SDE+ subsidie aanvraag

  • Wanneer u de offerte accepteert vragen wij SDE+ subsidie aan. Zonder deze subsidie is een project niet mogelijk omdat wij dan niet kunnen concurreren tegen het “grijze” tarief.
  • De behandeling van de aanvraag duurt 12 weken en wordt uitgevoerd door de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland.

4. Locatiebezoek & Stabiliteitsonderzoek

  • Bij het locatiebezoek onderzoeken wij waar de panelen het beste geplaatst kunnen worden; obstakels & oriëntatie.
  • Daarnaast vindt er een stabiliteitsonderzoek plaats door een onafhankelijk partij. Zij controleren of de draagkracht van de constructie voldoende is voor de zonne-energie installatie.

5. Contracten

  • Stroomleveringsovereenkomst:
  • Recht van Opstal (notarieel)
  • Nadat de contracten zijn getekend start de bouw van het project.

6. Exploitatie zonne-energie project

De exploitatie van het zonne-energie project heeft een termijn van 16 jaar, na deze 16 jaar gaat het systeem om niet over en heeft u nog zeker 9 jaar gratis stroom.

Vraag een quickscan aan

0
zonnepanelen geïnstalleerd
0
huishoudens van groene elektriciteit voorzien
0
voetbalvelden bedekt met zonnepanelen